Radu Banciu: Casa senatorului Ficățel a fost prădată de hoți. Probabil oameni serioși, care s-au dus și ei să ia de unde era prea mult… (VIDEO)

Radu Banciu: Casa senatorului Ficățel a fost prădată de hoți. Probabil oameni serioși, care s-au dus și ei să ia de unde era prea mult... (VIDEO)

Locuinţa senatorului PSD Niculae Bădălău din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost prădată vineri noapte de hoţi.

Informația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”O altă întâmplare neverosimilă: casa prădată de hoți a lui ditamai Niculae Bădălău, care trebuie să aibă o casă cât un templu. Această casă care adăpostea aur și diamante, pe lângă bănuți, pistoale, puști… Tre să știm și noi ce afaceri avea omul ăsta!

Dacă există autoritate în România, autoritatea era la talpa lui Bădălău, care tăia și spânzura fără să aibă o calitate pentru asta. De asta nu avea nevoie de nimic: el era stat în stat.
Acum a luat 5.000 amendă că stătea cu pușca pe masă practic. Atât cât luam eu când îl supăram pe șeful CNCD…

Pe hoți n-am apucat să-i vedem. Probabil oameni serioși, care s-au dus și ei să ia de unde era prea mult sau poate nici nu există hoții, poate nu l-a prădat nimeni pe Bădălău. Trebuie să fim totuși circumspecți, deoarece vom putea afla peste câțiva ani, poate, că Bădălău s-a predat sau prăduit singur și tot a fost o înscenare.

Uite o declarație: cel puțin pentru Liviu Dragena și pentru apropiații săi din conducerea PSD, Nicu Bădălău și-a înscenat așa-zisul furt din locuința sa pentru a putea justifica în fața lui Dragnea și a conducerii PSD apariția documentelor în redacția RISE Project. Liderii apropiați de Dragnea așa justifică nenumăratele revolte ale lui Bădălău.

Lui Bădălău i se spune senatorul Ficățel pentru că ar fi cerut o mită de tot râsul, bine, în momentul în care ascensiunea lui demara. A luat-o și el de jos: 200 pulpe de pui, 200 de bucăți de piept de pui, 20 de kg ficat de pasăre”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.