Radu Banciu: Tot handicapații, tot ăștia care n-au școală, tot ăștia care n-au pregătire au ajuns să ne conducă (VIDEO)

Radu Banciu: Tot handicapații, tot ăștia care n-au școală, tot ăștia care n-au pregătire au ajuns să ne conducă (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică seară a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre pregătirea precară a politicienilor români.

”Rectorul Universității din București spune că a ascultat-o pe Dăncilă de mai multe ori vorbind, dar de puține ori a înțeles până la capăt ce a vrut să spună, că felul în care vorbește ea este precar, iar sentimentul pe care el îl simte când o ascultă este de jenă foarte puternică, deoarece premierul este și profesor. Mircea Dumitru a mai spus că multe persoane afle în funcție de decizie au o pregătire precară.

Păcat că nu mai e printre noi să vocifereze Codrin Ștefănescu. Ați văzut ce repede s-a dus și ăsta? Și noi care-l credeam etern… L-am îngropat și pe ăsta. Tu, care credeai că ne păcălești. Aveai tu pile printre jurnaliști, te primeau unii. Bă, vedeți că tot noi suntem eterni și nu tu? Ai văzut că ești vai de capul tău și noi suntem tot aici?

Tu erai acum ăsta, care veneai și-l puneai la punct pe rectorul Universității din București fără niciun fel de scrupule, spunând că e o făcătură și că e din statul paralel. Că vorbește în numele regimului Băsescu, în numele fascismului, în numele #rezist, numai nu în numele PSD, al lui Dragnea, a doamnei Dăncilă și a lui Codrin Ștefănescu nu vorbește. Și automat, ar fi fost un handicapat. Dacă ar fi spus la sfârșit ”totuși, există și excepții, precum Codrin Ștefănescu, un ilustru orator, care are construcții semnatice sclipitoare”, atunci Codrin Ștefănescu, în mitocănia și în puținul lui, ar fi spus că ”se vede că e rector și nu vreun jurnalist din ăsta de pe la o televiziune din statul paralel”.

Așa sunt ăștia. Oriunde se află, Codrin Ștefănescu îl înfierează pe ăsta cum înfierau pe vremuri securiștii intelectualitatea din România. Noi în țara asta trăim. Cum Dumnezeului de-am fost atât de proști, încât s-a răsucit căldarea aia pe care am răsturnat-o atunci împreună în 1989 și am ieșit tot noi prost. Tot handicapații, tot ăștia care n-au școală, tot ăștia care n-au pregătire, tot ăștia cu zero cultură au ajuns să ne conducă, e adevărat că nu din primul moment”, a afirmat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.