Radu Banciu: Politicienii insistă cu scrutinul pentru că ei, escrocii națiunii, trebuie votați. Alegerile astea sunt numai pentru proști (VIDEO)

Radu Banciu: Politicienii insistă cu scrutinul pentru că ei, escrocii națiunii, trebuie votați. Alegerile astea sunt numai pentru proști (VIDEO)

Radu Banciu a remarcat, în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, că politicienii nu mai vorbesc decât foarte puțin despre epidemia de coronavirus și chiar mai puțin despre pericolul mai mare care ne pândești: criza COVID-19 suprapusă cu gripa sezonieră. Asta pentru că, acum, politicienii au altă grijă: alegerile locale și parlamentare. Banciu susține că, de 30 de ani, România a fost condusă numai de hoți și de escroci, dovadă că de atâta vreme nu s-a făcut nicio lucrare importantă în toată țara. În opinia sa, un cetățean responsabil e cel care nu merge la vot, căci politicienii noștri nu merită o ștampilă, ci doar huiduiți.

Radu Banciu: De 30 de ani, nu a început nicio mare construcție în nicio localitate

„Dacă nu vota nimeni 30 de ani sau votau oamenii inteligenți, atunci escrocii și-ar fi zis: ”bă, fac avere și apoi intru la pușcărie și mor acolo ca prostul? Hai să mă duc în alt domeniu”. Dar văzându-vă pe voi atât de proști, îmbrăcați cu hainele ala de duminică și ducându-vă cu atâta voioșie la vot, au zis: ”ăsta e raiul nostru!”.

N-ai ce să votezi, trezește-te române! Dacă votul ăsta era pentru tine, nu se mai efectua demult! Nu vedeți pe șeful statului că e înnebunit? ”Nu se poate amâna, haideți la vot cu toții! Pentru ce am furat atâta, ca să n-avem legitimitate? Trebuie să ne votați!”.

În rest nu mai vorbește nimeni. Am avut 1.700 de cazuri, a ajuns primul copil la Terapie Intensivă, sunt 50 de morți pe zi, ne așteaptă nenorocirea asta cu iarna, cu gripa, cu ce se va cumula, va fi prăpăd la Terapie Intensivă… Pe ei nu-i mai interesează… Ei numai cu jumătate de gură mai vorbesc despre asta, că vin alegerile și trebuie să le urcăm noi sacii în căruță. Nu e așa, băi, fraierilor! Sunt numai impostori acolo, numai nenorociți. Ăștia sunt și noi le mai dăm un mandat. Când o să învăm că nu e nimic de căutat acolo, să te ferești de alegerile astea ca de ciumă, abia apoi vei deveni cetățean responsabil.

În marile orașe nu s-a făcut nimic. Dovadă că, de 30 de ani, nu a început nicio mare construcție în nicio localitate. Când e vorba de metrou, vi s-a spus că nu se poate. Așa v-au spus ei…Dar se poate oriunde, bă, proștilor!”, a afirmat Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De ce insistă politicienii cu alegerile locale? Radu Banciu: Pentru că ei, escrocii națiunii, trebuie aleși

„Alegerile astea sunt numai pentru proști. Vedeți cât sunt de înnebuniți? ”Nu, nu amânăm, nu se poate!”. Vorba lui Mănăstire de mai devreme, că s-a dumirit și el într-un târziu: de ce s-au anulat acum nu știu câte luni și acum nu se mai anulează? Nu se mai poate, bă! Nu mai pot ăștia! Au nevoie de patalamă, trebuie să fie ceva scris acolo. În rest, nu trebuie să fie nimic în țară, nu ne lasă să ne ducem nicăieri, să facem nimic, dar la vot da, bă!

La vot poți să te duci, să stai oricât la coada aia. Și cu temperatură aveți voie. Știți că aveți voie și cu temperatură? În magazine n-aveți voie, dar acolo cică se poate, doar să n-ai 40 de grade. N-ai voie în școli, n-ai voie în magazine cu temperatură, n-ai voie nicăieri, dar la vot da! Pentru că ei, escrocii națiunii, trebuie aleși.

Bă, nenorociților, bă! Și țineți țara asta numai pe umerii voștri de 30 de ani. Se vede! Ăștia nu trebuiau să aibă un susținător. Huiduieli și atât! Și atunci ar fi plecat. Ceaușescu a plecat în 30 de minute, vă reamintesc! Tot așa ni s-a spus, că nu se poate, că e regimul Ceaușescu, că în jur e securitatea. 30 de minute! Au început ăia să-l huiduie și atât i-a fost. Bine, o să spuneți că era Timișoara pe 16 și el a plecat pe 22. E adevărat. Mai puțin de o săptămână atunci, ca să fim clari. Deci se poate face orice!”, a afirmat Radu Banciu.

Ultima oră
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6