Radu Banciu: Prost e ăla care nu cere. Tăriceanu a cerut două milioane, până la urmă s-a negociat ca în piață la gogoșari și s-a ajuns la un milion (VIDEO)

Radu Banciu: Prost e ăla care nu cere. Tăriceanu a cerut două milioane, până la urmă s-a negociat ca în piață la gogoșari și s-a ajuns la un milion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care și faptul că viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat la arest la domiciliu pentru acuzația de trafic de influență.

Încă viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost condamnat la arest la domiciliu pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, potrivit B1 TV. Acesta a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu. (Detalii AICI)

"Bogdan Olteanu, personajul principal al zilei, a primit arest la domiciliu, reținut pentru trafic de influenșă, în dosarul în care mustață magnum (Sorin Ovidiu Vîntul – n.r.) este cercetat pentru cumpărare de influență. Este cercetat pentru că ar fi primit de la SOV un milion de euro și alte beneficii pentru numirea lui Liviu Mihaiu drept viceguvernator al Deltei. Avocatul a declarat că acesta a primit cu bucurie decizia instanței, asigurând că nu prieteniile cu mogulii au determinat situația în care se afla Olteanu, ci o anumită conjunctură. Depinde unde bate. Dacă bate la asta cu sfârșitul lumii, cred că s-au grăbit procurorii DNA, dar trebuie să înțeleagă și Băsescu și nea Tări. Dacă este în perspectiva sfârșitului lumii, e corect, e o anumită conjunctură, știau ăia că se termină cu toate de pe pământ și atunci s-au grăbit să îl salte. Asta chiar că nu mai are nicio legătură cu mogulii", a spus realizatorul TV.

"Tăriceanu era premier și vorba aia, prost e ăla care nu cere. El a cerut două milioane, până la urmă s-a negociat ca în piață la gogoșari și s-a ajuns la un milion. E greu să scoți (bani din bancomat – n.r.), vă imaginați tot băgând cardul ăla, tot scoțându-l, cum facem noi la bancomatele astea prăpădite, că nu putem să scoatem mai mulți bani", a adăugat Banciu.

Radu Banciu: Tăriceanu a cerut două milioane, până la urmă s-a negociat ca în piață la gogoșari și s-a ajuns la un milion

#DIRECT_ONE_drfy23#