Radu Banciu: 70% dintre români se declară fericiți la locul lor de muncă. Sondajul este aproape ca în vremurile bune ale PSD (VIDEO)

Radu Banciu: 70% dintre români se declară fericiți la locul lor de muncă. Sondajul este aproape ca în vremurile bune ale PSD (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Ziua Internațională a Fericirii. În acest context, a prezentat rezultatele unui sondaj despre fericirea la români.

”Sondajul este aproape ca în vremurile bune ale PSD. 70% dintre români se declară fericiți la locul lor de muncă, ceea ce este colosal. (…) Și mai interesant este că doar 57% dintre ei mai sunt fericiți când ajung acasă. Oare unde îi prăsește fericirea, în metrou, în ambuteiaje?

Oare cum se evaporă fericirea așa de repede? Sau ești mai cinstit cu tine însuți atunci când declari pe propria răspundere despre ceea ce se întâmplă la tine în ogradă și poate că exagerezi un pic atunci când vine vorba de serviciu?”, a comentat Banciu.

”Șase din zece români se declară cu adevărat fericiți, adică nu mai există nimic deasupra lor, practic, plutesc”, a mai spus Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”