Radu Banciu: UDMR-știi n-au făcut decât câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură și o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi (VIDEO)

Radu Banciu: UDMR-știi n-au făcut decât câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură și o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediția de joi seară a emisiunii ”Lumea lui Banciu” discursul lui Kelemen Hunor, președintele UDMR, cu ocazia Zilei maghiarilor de pretutindeni.

”Kelemen Hunor a declarat, cu ocazia Zilei Maghiarilor de pretutindeni, că România nu are o viziune și un proiect viabil: ”Elita politică românească nu poate să se pună de acord nici măcar asupra unei linii de autostradă, dar nici asupra direcţiei în care ar trebui îndreptate educaţia şi sănătatea. Politica românească este cunoscută, astăzi, pentru lupta acerbă împotriva celuilalt, deşi ar trebui să se concentreze pe construcţie şi dezvoltare”. Sunt de acord aici cu el.

Numai că i-aș reaminti că UDMR a fost cot la cot, din punct de vedere politic, cu guvernele de la București. Le-a susținut din 1990 până în prezent aproape fără oprire și n-a contribuit cu nimic, n-a reușit să-și impună vreo eventuală strategie superioară. N-a făcut absolut nimic! Doar a lucrat la ura dintre popoare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Concluzia lui Kelemen Hunor este corectă, dar el este vinovat! El și toți cei care au condus UDMR. El vorbește despre elita politică. Păi din elita politicii românești face parte și UDMR, care n-a făcut nimic.

Nici măcar în ceea ce privește avansul spre autonomia ținutului respectiv n-au reușit să miște mare lucru, doar au creat confuzie și i-au învrăjbit pe oameni.

Ei nu sunt niște cetățeni care să-ți explice, care să se implice în viața de zi cu zi. Ei nu fac altceva decât să încerce să aducă câte ceva pentru comunitatea lor, pe care o fură, o jecmănesc, exact cum face PSD-ul vizavi de alegătorii săi”, a afirmat Radu Banciu.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)