Radu Banciu: Viorica Dăncilă deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României (VIDEO)

Radu Banciu: Viorica Dăncilă deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despreinformația conform căreia trei miniștri din cabinetul Dăncilă ar putea fi remaniați.

”Trei miniștri ar putea să fie deja remaniați. Este al treilea guvern Dragnea, dar deja se vorbește, nu este o știre oficială, că trei dintre ei nu ar fi bine văzuți, nu și-ar fi făcut treaba. Numele lor, și mai ales protofoliile pe care le dețin sunt niște teme care ne preocupă. De exemplu, Dănuț Andrușcă, acest individ cu nume ceaușist, este ministrul Economiei, un sector extrem de zdruncinat în ultima perioadă, Valentin Popa, la Educație, o catastrofă, se multiplică în fiecare zi acuzațiile, insultele chiar la adresa sa și George Ivașcu, la Cultură, nu a făcut absolut nimic, un subiect sensibil pentru că se vorbește că în anul Centenarului nu putem să ne prezentăm chiar așa”, a comentat Banciu.

”Încă o dată ies în evidență lacunele acestul mega-partid, acestui dinozaur, aceste lacune pe care nu le poți evita în spațiul public.
Viorica Dăncilă, care deja concurează pentru titlul de cea mai catastrofală poziție de prim-ministru din istoria României, admite că ar exista unii miniștri care ar rula cu viteza întâia iar alții cu cea de-a doua, ca și cum doar două viteze ar putea exista”, a mai spus Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)