Andra și Cătălin Măruță în pragul divorțului? Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra: „Ei nu sunt suflete pereche”

Andra și Cătălin Măruță în pragul divorțului? Sursa Foto: Instagram/@andra

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis viitorul relației dintre Andra și Cătălin Măruță încă din 2008. Aceasta le-a prezis că vor avea un băiat și o fetiță, ceea ce s-a întâmplat, însă a avertizat cu privire la un posibil divorț, inițiat chiar de frumoasa cântăreață.

În urmă cu câteva zile, artista și-ar fi pierdut inelul de logodnă, după 13 ani în care l-a purtat pe deget. Despre relația celor doi, Carmen Harra a spus că „poate să fie extraordinară”, dar se poate „termina într-un dezastru”.

„Există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el”

Carmen Harra a subliniat că artista și prezentatorul TV nu sunt suflete pereche și nici nu este vorba despre „o relație karmică”, adică aceea pe care două persoane o trăiesc pentru a învăța lecțiile în această viață.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele.  Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Andra și Cătălin Măruță s-au hotărât să meragă din nou în fața altarului

Andra și Cătălin Măruță aniversează anul acesta 14 ani de căsnicie și 16 ani de relație. Cântăreața a transmis că își vor reînnoi jurămintele în locul în care Cătălin i-a oferit inelul de logodnă.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la Pro FM.

Urmăriți B1TV.ro și pe