Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă

Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă

Dana Budeanu s-a afișat public cu un inel de logodnă care a strânit reacții în mediul online.

Ea are o relație cu Andrei Hrebenciuc.

Într-o postare pe pagina de Instagram, Dana Budeanu a postat o poză cu bijuteria  și cu un mesaj prin care afirmă că „se mărită”.

Dana Budeanu nu s-a afișat până în prezent cu bărbatul special din viața sa și mulți au crezut că Dana Budeanu se căsătoreșete.

Dana Budeanu a indus în eroare după ce a postat un mesaj care dădea de înțeles că se mărită. Aceasta a postat o fotografie cu inelul și mesajul “I don’t date, I marry” (n.r Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit).

Dana Budeanu afirmă că nu se logodește. Creatoarea de modă a susținut că fraza “I don’t date, I marry” (n.r Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit) este un text pe care obișnuiește să-l folosească des și nu înseamnă că e pregătită de măritat.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu a trecut printr-un divorţ despre care nu a vorbit apropae deloc. Alături de patronul de presă Radu Budeanu aceasta are două fete.

“Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presa din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004.

La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam această este istoria despre nevasta lu’, în acest caz”, scria Dana Budeanu în urmă cu opt ani, potrivit a1.ro.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)