După ce personajul ei a murit în primul Avatar, Sigourney Weaver se întoarce într-un rol surpriză în Avatar 2

După ce personajul ei a murit în primul Avatar, Sigourney Weaver se întoarce într-un rol surpriză în Avatar 2

Personajul cercetătoarei Weaver a murit în primul Avatar dar Weaver se întoarce… jucând rolul fiicei Na’vi adoptată de protagoniști.

Weaver va fi o adolescentă albastră care are probleme de adaptare

Încă de când s-a zvonit prima dată că Sigourney Weaver se va întoarce pentru în noile filme Avatar ale lui James Cameron, toată lumea s-a întrebat cum ar putea arăta acest nou rolal actriței. Acum că s-a aflat surpriza e și mai mare.

Empire a dezvăluit că Weaver – care a interpretat-o pe Dr. Grace Augustine, creatoarea programului Avatar, care a murit – va juca un personaj complet nou în Avatar: The Way of Water. Și nu, nu este un om: este fiica adolescentă a protagoniștilor lui Avatar, Jake și Neytiri.

Weaver o va interpreta pe Kiri, fiica adoptată a cuplului. „Cred că ne amintim cu toții destul de bine ce simțeam în adolescență”, a declarat Weaver pentru Empire despre cum a fost să interpreteze o adolescentă albastră digitalizată. „Eu cu siguranță îmi amintesc. Când aveam 11 ani aveam 1,70. Am simțit foarte puternic senzația incomodă pe care o experimentează Kiri. Ea încearcă să afle cine este. Am fost încântată să primesc această provocare din partea lui Jim.”

Urmăriți B1TV.ro și pe