Ilinca Vandici pleacă de la Kanal D? Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil”

Ilinca Vandici a stârnit reacții în social media. Ce declarații controversate a făcut prezentatoarea. Foto: Facebook/Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din lumea televiziunii autohtone. Vedeta a devenit simbolul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Sunt voci care spun că Ilinca Vandici vrea să se mute pe alt post Tv. Producătorii Antenei au venit cu o ofertă de nerefuzat. Se pare că prezentatoarea se pregătește să plece de la Kanal D. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Ce spune Jonathan, fiul Nicolei, despre relația pe care o are cu Kira Hagi în afara scenei

“Eu sunt sub contract cu Kanal D, noi suntem în filmări pentru Bravo, ai stil!, chiar urmează marea finală pe 5 februarie. Dacă oamenii își fac planuri în ceea ce mă primește, sunt liberi să facă ce doresc, numai că eu nu știu nimic despre asta. Nu sunt interesată. Mă simt foarte bine la Kanal D, aici evoluez și mă dezvolt extraordinar”, a precizat Ilinca Vandici pentru  fanatik.ro.

Se pare că Ilinca Vandici este foarte greu de convins. Prezentatoare nu poate să plece de la Kanal D, postul care a făcut-o renumită. Negocierile continuă.

Cel de-al șaptelea sezon al celebrului show „Bravo, ai stil! Celebrities” se va încheia sâmbătă, 5 februarie. Cea mai elegantă și rafinată concurentă va câștiga premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei.

Admiratorii show-ului vor află în direct cine va obține marele premiu. Câștigătoarea va fi aleasă în urma voturilor primite de la spectatori. Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub se vor întrece, pentru ultima dată, în semifinala emisiunii, ce va fi difuzată sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 20.

Urmăriți B1TV.ro și pe