Motivul incredibil pentru care Mădălina Pamfile a fost descalificată de la „Bravo, ai stil”

Mădălina Pamfile nu mai participă la "Bravo, ai stil". Foto: Mădălina Pamfile/Facebook.

Emisiunea „Bravo, ai stil” a rămas fără încă o concurentă. Mădălina Pamfile a fosr descalificată și nu mai concurează pentru titlu de „Cea mai stilată femeie din România”.

„Adio”, Kanal D

Fanii concurentei sunt dezamăgiți de plecarea acesteia. Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai remarcabile participante. Tânăra a reușit să atragă atenția publicului asupra ținutelor sale.

Se pare că succesele obținute în cadrul showului „Bravo, ai stil” nu au putut să împiedice plecarea Mădălinei Pamfile. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

Citește și Anda Adam e greu de mulțumit. Ce cadou vrea să primească de la viitorul soț

Aceasta nu s-a prezentat la filmările pentru ultimele două ediții ale emisiunii și a fost eliminată.

„Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gală sunt sub semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Mădălina Pamfile nu a putut fi alături de noi, ea se află în afara granițelor țării pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Mădălina ne-a anunțat că din păcate este infectată cu SARS-Cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Mădălina Pamfile nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities”, a spus Ilinca Vandici, în cadrul showului.

Mădălina Pamfile se confruntă cu probleme de sănătate

Cuvintele prezentatoarei au stârnit reacții aprinse în mediul online. Telespectatorii s-au arătat dezamăgiți de decizia producătorilor showului „Bravo, ai stil”.

Se pare că Mădălina Pamfile suferă din cauza unor afecțiuni. Ex-concurenta a venit cu un mesaj către fanii săi.

Citește și Oana Radu a rămas fără bani: „Mami îmi trimitea mâncare pe tren”

„După cum ați aflat, drumul meu în competiția ‘Bravo, ai stil’ s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate. Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție. Nu mă așteptam să primesc atâta energie bună din partea publicului și vă mulțumesc, vă mulțumesc că ați rezonat cu mine! Vă promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigură că o să vă placă!”, scrie Mădălina Pamfile pe rețelele de socializare.

Cât câștigă concurentele de la „Bravo, ai stil”

Ilinca Vandici, celebra prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil” a răspuns, recent, la curiozitățile urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și Mădălina Ghenea, la cumpărături cu Al Pacino. Ce o leagă de actorul american

Admiratorii emisiunii au vrut să afle ce salariu au concurentele de la Kanalul D. Ilinca Vandici nu a putut să ofere mai multe detalii.

„Sunt detalii pe care nu le cunosc. Nu mă întrebați de bani, nu cunosc, nu știu, nu mă bag, asta chiar nu știu să spun”, a spus Ilinca Vandici pe Instagram.