Surpriza serii care a lăsat-o pe Nicole Cherry fără cuvinte la propria nuntă

Surpriza serii care a lăsat-o pe Nicole Cherry fără cuvinte la propria nuntă
Foto: Facebook

Ieri Nicole Cherry și soțul său, Florin Popa, au avut parte de o seară specială. Cuplul și-a botezat fetița, dar au ales să facă și cununia civilă în aceeași zi. Invitata specială a petrecerii a fost Andra, care a avut un mesaj deosebit pentru cei doi.

Andra a fost unul dintre invitații deosebiți ai serii. Jurata de la „Românii au talent” a venit să o felicite pe prietena sa și a făcut un show impresionant, care nu a lăsat ochii miresei fără lacrimi, scrie SpyNews.

Foto: Instagram

Discursul Andrei a fost unul foarte emoționant. Soția lui Măruță a cântat o baladă, care a aproape i-a adus lacrimi în ochi lui Nicole Cherry. Jurata a cântat cu tot sufletul pe scenă, în timp ce Nicole și soțul ei dansau îmbrățișați, bucurându-se de iubirea lor, celebrată prin acest moment unic și minunat.

„Mă bucur că sunt aici pentru voi. Nu îl cunosc foarte bine pe soțul tău, dar mă gândesc că tata Cherry nu ar fi acceptat așa orice bărbat pentru tine, deci mă gândesc că e de bine, că are toate calitățile, că altfel n-ar fi dat-o pe Nicole. Să fiți fericiți, să vă trăiască minunea, Anastasia Maria, să vă trăiască nașii de botez, nașii de cununie. Am o mare dragoste, am un mare respect pentru Nicole”, a spus Andra pe scenă.

Foto: Instagram

Planul de a face botezul micuței și cununia civilă în aceeași zi a fost o provocare pentru cei doi, dar în final le-a ieșit perfect.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, pe Instagram.

Foto: Instagram
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni