20.000 de fani vor cânta cele mai bune piese Scorpions în ultimul concert de adio

20.000 de fani vor cânta cele mai bune piese Scorpions în ultimul concert de adio

Ultimul spectacol al celebrei trupe de heavy metal Scorpions susţinut în România, care are loc la Zone Arena, joi, este aşteptat de 20.000 de fani. Accesul fanilor a fost permis de la ora 17:00 şi sunt pregătiţi să ia parte la unul dintre cele mai spectaculoase şi grandioase concerte susţinute de formaţia germană.

Spectatorii vor avea parte de un eveniment plin de surprize, cu artificii şi multe efecte speciale.

Concertul face parte din turneul mondial “Get Your Sting And Blackout World Tour” şi va fi ultimul turneu organizat de Scorpions.

În deschiderea evenimentului vor cânta Trooper şi Christian Becker&Avenue.

“Ideea pentru care vrem să facem acest turneu este că vrem să ne bucurăm de muzica noastră şi de fanii noştri. Vrem ca fanilor să le placă show-ul nostrum. Este o sărbătoare. Este vorba despre un spectacol special, e vorba de istoria unei trupe atât de vechi. Este vorba despre o formaţie care leagă mai multe generaţii, care încearcă mai multe etape din vieţile celor care ne ascultă”, a declarat solistul Klaus Meine, într-o conferinţă de presă.

Formaţia s-a înfiinţat în 1965 şi este formată din Klaus Meine (voce), Rudolf Schenker (chitară), Matthias Jabs (chitara), James Kottak (tobe) şi Pawel Maciwoda (bas).

Tags: