Accident în Ialomița: Cinci persoane au ajuns la spital după ce vehiculul în care se aflau a intrat într-un copac

Accident în Ialomița: Cinci persoane au ajuns la spital după ce vehiculul în care se aflau a intrat într-un copac

Șoferul unui autoturism care se deplasa pe DN 2 A, în perimetrul județului Ialomița, a făcut o depășire neregulamentară, iar vehiculul pe care îl conducea a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Toți cei cinci pasageri din mașină au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, agentul principal Iuliana Fecioru, cei cinci, cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani, se deplasau dinspre Tulcea, unde lucrau, spre judeţul Gorj, unde îşi au domiciliul patru dintre aceştia, citează Mediafax.

„Sunt cinci bărbaţi cu vârste de 24 de ani doi dintre ei, şoferul de 45 de ani, iar alţi doi au 48 şi 39 de ani, ultimul fiind din Giurgiu. Ceilalţi sunt din judeţul Gorj, toţi fiind angajaţi la Tulcea şi se duceau acasă. Din primele cercetări rezultă că se deplasau dinspre Constanţa spre Bucureşti, iar în zona popasului Strachina a încercat să depăşească o altă maşină, a ieşit din coloană, şoferul a văzut că vine un autoturism şi, în dissperare de cauză, a tras de volan stânga, intrând într-un copac, pentru a evita impactul cu autovehiculul care circula regulamentar. Toţi cei cinci au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, cel de 39 de ani fiind rănit mai grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, agent principal Iuliana Fecioru.

Șoferul autoturismului Ford a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.

Traficul pe DN 2 A, în zona localităţii ialomiţene Ograda, îngreunat în momentele în care victimele au fost preluate de ambulanţe şi poliţiştii au făcut cercetările la faţa locului, se desfăşoară normal la ora transmiterii acestei ştiri.