Adrian Mutu, interceptat de SRI în "combinaţii" un interlop: "Îmi dă şi mie caşcaval?"

Adrian Mutu, interceptat de SRI în "combinaţii" un interlop: "Îmi dă şi mie caşcaval?"

Poate pentru că a dovedi că scandalurile privind consumul de substanţe interzise, agresarea unui chelner italian sau comportamentul nesportiv din vestiarul Fiorentinei nu erau întâmplătoare, Adrian Mutu apare şi într-o serie de înregistrări realizate de SRI dintre fotbalist şi un cunoscut interlop.

Stenograma discuţiilor dintre Adrian Mutu şi interlopul Nuredin Beinur denotă faptul că cei doi se ştiu bine şi au participat împreună la diverse „combinaţii„. Potrivit textului publicat de cotidianul Adevărul, Mutu şi Beinur îşi vorbesc familiar, se înjură degajat, iar fotbalistul Fiorentinei se aşteaptă de la interlop să îi plăteasca masa la restaurant.  Mutu e interesat de „caşcaval„, iar Beinur îi promite să îi rezolve „combinaţia pentru Consuelo cu aurul„.

Nuredin Beinur şi fratele său, alături de un comisar-şef de Poliţie, se află în arest, fiind trimişi în judecată recent pentru şantaj, abuz în serviciu şi favorizarea infractorului. Adrian Mutu tocmai a fost reprimit în lotul Fiorentinei, după ce fusese suspendat pentru fapte de indisciplină.

Iată în continuare un fragment din interceptările SRI:

Beinur: Te astept, ma, poate dam o fuga in Turcia ca vor sa faca unii un reportaj cu tine in Turcia si-ti plateste toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.
Mutu: Imi da si cascaval?
Beinur: Pai, o sa-ti dea si cascaval daca e! Da, ma, dar eu m-am gandit la alte variante! Ca eu am niste miliardari acolo si sa-ti dea niste case pe acolo, ca chipurile stai intr-o zona… unii care fac o zona rezidentiala, ai inteles? Si iti dau cadou, ce p… mea!
Mutu: Ihi.
Beinur: Pai da. De-aia, poate dam o fuga saptamana viitoare cand vii. Si ti-am gasit si combinatie pentru Consuelo cu aurul.
Mutu: Da?
Beinur: Cu briliantele si cu astea aici. Cu prietenii mei aici.

Mai multe fragmente din interceptări, în ziarul Adevărul.