Adrian Năstase pe blog, din închisoare: „Mă consider într-un fel de cantonament”

Adrian Năstase pe blog, din închisoare: „Mă consider într-un fel de cantonament”
Foto: nastase.wordpress.com

Adrian Năstase se simte ca în cantonament după cele aproape două luni de arest la penitenciarul Jilava. Fostul premier a ţinut să le mulţumească celor care l-au încurajat printr-un mesaj postat pe blogul personal şi a dezvăluit şi ce face în spatele gratiilor- citeşte mult şi pregăteşte un studiu despre reprezentarea României la Uniunea Europeană.

Adrian Năstase a rămas impresionat după ce a citit toate mesajele de susţinere venite de la admiratorii săi şi a vrut să le mulţumească printr-o scrisoare scrisă publicată pe blogul său.

Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru comentarii şi pentru mesajele de încurajare. Le-am citit cu mare atenţie – ca de obicei – şi cu multă bucurie”, a scris Năstase pe pagina sa de internet.

El a dezvăluit şi câteva din activităţile cotidiene din arest. Aflat de aproape două luni în Penitenciarul Jilava, Năstase a anunţat că va reveni în prim-planul vieţii politice cu o cercetare de mare amploare.

Aflaţi despre mine că citesc mult şi că pregătesc un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană. Mă consider într-un fel de cantonament…”, a concluzionat fostul premier.

Pe 20 iunie, Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare de către Curtea Supremă în dosarul „Trofeul calităţii”.