Adrian Năstase, vindecare miraculoasă: Vezi cum arată fostul premier după tentativa de sinucidere și o lună de arest (FOTO și VIDEO)

Adrian Năstase, vindecare miraculoasă: Vezi cum arată fostul premier după tentativa de sinucidere și o lună de arest (FOTO și VIDEO)

Acum o lună presa era intoxicată cu informații privind starea de sănătate extrem de gravă a fostului premier Adrian Năstase, imediat după tentativa acestuia de sinucidere. De atunci și până acum, justiția a constatat că Năstase a suferit atunci trei răni superficiale și că nu se impunea internarea sa la Floreasca în noaptea tentativei de sinucidere.

Mai mult, managerul spitalului Floreasca și un medic de la ATI sunt cercetați de DNA în acest caz. A devenit evident pentru toată lumea că scandalul tentativei de sinucidere a mascat de fapt oferirea unor condiții excelente de detenție condamnatului Adrian Năstase.

Acest lucru s-a putut observa miercuri, atunci când fostul premier a fost adus la Curtea de Apel București. Din imaginile surprinse de camerele video se poate vedea un Năstase perfect refăcut, vindecat miraculos după tentativa de sinucidere. El a coborât singur din mașină și nu avea cătușe la mâini. Întrebat de jurnaliști cum se simte, Năstase a răspuns sec: „Bine„.

Sunt imaginile care confirmă faptul că, după o tentativă de sinucidere și după o lună de arest în spitalelele a două pușcării din România, Adrian Năstase a reușit să supraviețuiască cu bine peste această perioadă.

Năstase nu mai cere întreruperea pedepsei: Vezi AICI detalii de la Curtea de Apel

Primele imagini cu Adrian Năstase după o lună de arest

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21958').select();" id="embed_text_21958" />
Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)