Adriean Videanu este dispus să candideze la prezidențiale, dacă PDL îi cere

Adriean Videanu este dispus să candideze la prezidențiale, dacă PDL îi cere

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, nu exclude varianta de a candida la Preşedinţie din partea democrat-liberalilor, dacă partidul îi va cere acest lucru. Liderul PDL a precizat, la postul public de televiziune, că partidul său are mai mulţi posibili candidaţi pentru funcţia de preşedinte, în anul 2014. În opinia lui Videanu, o posibilă devansare a alegerilor prezidenţiale şi organizarea acestora odată cu cele europarlamentare nu afectează „absolut deloc” PDL.

Răspunsul lui Adriean Videanu la întrebarea dacă partidul are deja un candidat pentru funcţia de preşedinte al României a fost promt.

„Avem! Sigur că da. Avem mai mulţi, care sunt în competiţie în interiorul partidului. Din păcate, nu, nu pot să vă spun cine sunt!”, a spus Videanu, la TVR.

Declaraţia a fost făcută în contextul declaraţiilor liderilor USL şi ale preşedintelui Traian Băsescu, de ieri, pe tema unei posibile devansări cu câteva luni a alegerilor prezidenţiale din 2014. Comentând posibilitatea de a candida la Preşedinţie din partea democrat-liberalilor, Adriean Videanu a răspuns: „Dacă partidul va considera că trebuie să fac evaluarea, de ce nu?!”

În ceea ce priveşte declaraţiile şefului statului, care s-a arătat dispus să demisioneze dacă şi parlamentarii vor face acest lucru, Videanu a declarat că Traian Băsescu a demonstrat că este consecvent, „un adevărat bărbat de stat”.

Videanu ar fi dispus să candideze la Președinție

Embed:
Ultima oră