Blaga: Cred că în turul doi va intra un candidat susținut de dreapta, și nu Crin Antonescu

Blaga: Cred că în turul doi va intra un candidat susținut de dreapta, și nu Crin Antonescu

Președintele PDL Vasile Blaga a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii ”Sub Semnul Întrebării”, difuzată de B1 TV, că în turul doi al prezidențialelor va ajunge un candidat susținut de dreapta, și nu liderul PNL Crin Antonescu.

”Niciodată PDL nu va sprijini un candidat socialist. Fie el Traian Băsescu sau Vasile Blaga, nimeni nu-i va putea cere PDL Eu cred că în turul doi va intra un candidat susţinut de dreapta, susţinut de PDL, şi nu Crin Antonescu. Aceasta este convingerea mea”, a precizat Blaga.

Întrebat dacă îi dă șanse lui Predoiu la prezidențiale, liderul democrat liberal a răspuns afirmativ.

”Suntem cu un an înaintea alegerilor din 2014, iar un candidat al dreptei, în acest moment, are șansa de a nu fi coabitat cu un guvern incapabil. Ce este astăzi PNL? Un altfel fel de PSD. Crin Antonescu acceptă în acest moment acest buget socialist, semnează capitularea PNL-ului în fața PSD-ului, a lui în fața lui Ponta. Degeaba face un joc de gleznă altundeva”, s-a justificat Blaga.

Întrebat despre o eventuală unificare a PDL cu PNL, Blaga a spus că nu poate să discute acest subiect atâta timp cât PNL se află în alianță cu PSD.

Blaga nu il vede pe Antonescu in turul doi la prezidentiale