Bunica copilului sfâșiat de un maidanez povestește cum și-a pierdut nepoții în parc (VIDEO)

Bunica copilului sfâșiat de un maidanez povestește cum și-a pierdut nepoții în parc (VIDEO)

În Bucureşti parcă se duce lupta pentru supremaţie. Între oameni şi câini. Iar aceştia din urmă fac victime. Arbistrul, primăria, stă şi priveşte. De peste gard, şi protejată cumva de semnele de întrebare. Cui aparţin câinii vagabonzi? În Cluj, un român a fost condamnat la închisoare după ce animalul său de companie a mușcat un copil. Dar dacă acel câine e maidanez, a cui mai e vina?

Primul lucru pe care presa l-a auzit ieri după moartea copilului a fost acela că spaţiul e privat. Ce mai contează că nimic nu indică asta şi nici gard nu există. La faţa locului nu era astăzi nimeni de la primărie. Doar bunica copilului mort. A venit să aprindă o lumânare.

Bunica micuţului de 4 ani care a murit sfâşiat de câini maidanezi nu-şi poate explica nici acum cum s-a putut întâmpla totul. Ştie doar că l-a pierdut din vedere câteva secunde. A fost suficient pentru ca tragedia să se întâmple.

„Am stat, pe urma m-am mutat în prima banca și acolo m-am uitat și a dispărut”, a povestit bunica.

Femeia venise în parc cu cei doi nepoţi, să se relaxeze. A urmat însă iadul.

„Mă uitam și ma uitam de câteva ori și a dispărut. Și zic aoleu ce a fost cu ei? Unde or fi?”, a mai spus femeia.

A fost foarte uşor ca micuţul să se piardă de bunica sa. Asta având în vedere că în zonă nu există niciun gard de împrejmuire.

Bunica copilului sfasiat de caini, despre ziua in care si-a pierdut nepotii in parc

Embed: