Casă impresionantă, construită în doar șase săptămâni cu 8.000 de dolari (FOTO)

Casă impresionantă, construită în doar șase săptămâni cu 8.000 de dolari (FOTO)
Steve Areen, un fost însoțitor de bord al Delta Airlines a reușit să își construiască, în Thailanda, o casă impresionantă, cu suma de 8.000 dolari, în doar șase săptămâni, relatează Capital. Steve,...

Steve Areen, un fost însoțitor de bord al Delta Airlines a reușit să își construiască, în Thailanda, o casă impresionantă, cu suma de 8.000 dolari, în doar șase săptămâni, relatează Capital.

Steve, ajutat de cumnatul său, a folosit o tehnică bazată pe un braţ pivotant pentru a crea o sferă perfectă în jurul căreia a construit casa din cărămizi produse local.

Datorită egulilor mai lejere din Thailanda, Steve nu a fost nevoit să oţină autorizaţie de construcţie pentru casa în suprafaţă de 46,5 mp.

În prezent, casa, care nu este încă racordată la toate utilităţile, este aerisită în mod natural și este luminată, pe timpul zilei, de decupajele realizate în acoperiș.

Foto: capital.ro

Foto: capital.ro
 

Tags:
Ultima oră
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)
16:53 - Prefectul judeţului Prahova a emis un ordin privind încetarea mandatului primarului din comuna Şotrile, condamnat pentru pornografie infantilă
16:40 - Joe Biden și Emmanuel Macron, prima conversație de la izbucnirea scandalului pe vânzarea de submarine. Franța își acuzase aliații de „trădare”
16:27 - Mihaela Rădulescu, întâlnire de gradul zero cu un actor celebru. Cum s-au fotografiat cei doi și ce reacție a avut iubitul vedetei (FOTO)
16:17 - Florin Cîțu, după declarația lui Klaus Iohannis: Dacă experții ajung la concluzia că vaccinarea obligatorie e cea mai bună soluție, eu sunt de acord. Eu eram adeptul testării (VIDEO)