Cătălin Predoiu (PDL): „O să avem Cotroceniul, indiferent cu cine din rândurile noastre”

Cătălin Predoiu (PDL): „O să avem Cotroceniul, indiferent cu cine din rândurile noastre”

Partidul Democrat Liberal se izolează de restul dreptei politice. Prim-vicepreşedintele formaţiunii, Cătălin Predoiu, a declarat că PDL nu va accepta un candidat comun al dreptei la Preşedinţie, ci doar din interiorul partidului. În plus, Vasile Blaga a anunţat că democrat-liberalii vor merge singuri la alegerile parlamentare şi nu vor mai face donaţii altor partide.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a anunţat că partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la prezidenţiale, ci doar din rândul formaţiunii pe care o conduce.

„Ceea ce trebuie să facem noi este să întărim partidul, pentru că nu poate exista dreapta fără PDL. Acum o lună ne cereau desfiinţarea, acum ne cer o alianţă. Da, noi suntem cei care vor coagula dreapta, dar PDL va arăta linia. În ce priveşte desemnarea candidatului la Preşedinţie, PDL îl va da. O să avem Cotroceniul, indiferent cu cine din rândurile noastre, dar o să-l avem!”, a spus Predoiu, potrivit Mediafax.

De altfel, preşedintele Partidului Democrat Liberal a precizat că la alegerile parlamentare, democrat-liberalii nu vor face alianţe.

„Partidul nostru va merge singur în alegerile parlamentare, nu vom mai face donaţii pentru nimeni, că destui au intrat şi anul trecut în Parlament pe cheltuiala noastră, pe banii şi pe munca noastră”, a spus Vasile Blaga.