Cea mai scumpă casă din Statele Unite, vândută unui miliardar rus pentru 100 de milioane de dolari!

Cea mai scumpă casă din Statele Unite, vândută unui miliardar rus pentru 100 de milioane de dolari!
Foto: online.wsj.com

Un miliardar rus a cumparat cea mai costisitoare casă din Statele Unite, estimată de Wall Street Journal la 100 de milioane de dolari.

Miliardarul Yuri Milner a decis să cumpere vila cu o suprafaţă de 25.500 de metri pătraţi, situată în Sillicon Valley şi dotată atât cu o piscină în aer liber, cât şi cu una interioară, la care se mai adaugă şi o sală de baluri şi un teren de tenis.

Miliardarul rus şi-a adăugat impresionanta locuinţă la lista achiziţiilor, deşi nu intenţionează se mute în Statele Unite în viitorul apropiat.

Miliardrul, în vârstă de 49 de ani, deţine compania Digital Sky Technologies şi a investit importante sume în companiile Facebook Inc., Groupon Inc. şi Zynga Inc.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)