Constantin Nicolescu a fost externat: E cercetat în libertate, dar nu poate părăsi țara

Constantin Nicolescu a fost externat: E cercetat în libertate, dar nu poate părăsi țara
Foto: pitesteanul.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu a fost externat miercuri din Spitalul Floreasca. Acesta a fost internat pe 27 ianuarie imediat ce a aflat decizia de arestare preventivă emisă de Tribunalul Bucureşti.

Constantin Nicolescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis pe 30 ianuarie după ce a suferit un accident vascular cerebral ischemic complicat şi de anumite probleme coronare.

Operaţia a durat şapte ore, timp în care medicii au fost nevoiţi să îi facă patru by-pass-uri. Medicul Şerban Bradişteanu, cel care l-a operat pe Nicolescu a declarat că intervenţia a fost una de revascularizare miocardică completă pe cord deschis.

Angajaţii instituţiei conduse de Nicolescu spun că îl asteaptă cu nerăbdare înapoi la serviciu după ce acesta îşi va termina recuperarea.

“Noi îl aşteptăm cu nerăbdare să revină, iar până atunci ne vom îndeplini sarcinile de serviciu” , a declarat Florin Tecău, vicepreşedintele CJ Arges, conform Mediafax.

Preşedintele CJ Arges este acuzat de uz de fals în contractarea unor fonduri Phare în valoare de 900.000 de euro pentru patru unităţi de învăţământ. În baza unei decizii din data de 3 februarie a Curţii de Apel Piteşti care a admis recursul înaintat de avocaţii lui Nicolescu, acesta va fi cercetat în libertate cu obligarea de a nu părăsi ţara.