Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret că nu sunt femeie (VIDEO)

Crin Antonescu: Deseori sunt invidios pe femei sau regret că nu sunt femeie (VIDEO)

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat că deseori regretă că nu este femeie. Acesta a fost prezent la dezbaterile Organizaţiei femeilor liberale. Acestea i-au promis că vor lucra ca nişte albinuţe în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

La o formulă cu sonoritate socialistă, în organizare liberală, am să adaug din capul locului, poate am mai spus, poate nu, o convingere perfect conservatoare, cred că Dumnezeu a creat atât bărbatul, cât și femeia și cred că i-a creat diferiți. Nu sunt deloc feminist, detest feminismul pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia”, a declarat Antonescu.

Cred, cu conservatoare modestie, că Dumnezeu ne-a creat diferiți, cu egală spelndoare Dumnezeiască și că ceea ce are mai prețios femeia este tocmai ce face diferența în raport cu bărbatul. Deseori sunt invidios pe dumneavoastră (n.r. femeile) sau regret că nu sunt femeie”, a afirmat președintele PNL.

Crin Antonescu: Deseori regret că nu sunt femeie

Embed:

Ultima oră
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor