Cristian Sima a prezentat dovada că Viorel Hrebenciuc a avut legătură cu fostul broker de la Sibex

Cristian Sima a prezentat dovada că Viorel Hrebenciuc a avut legătură cu fostul broker de la Sibex

Brokerul Cristian Sima, fost director al bursei din Sibiu, a prezentat, într-un interviu difuzat miercuri în cadrul emisiunii ”Sub semnul întrebării” de pe B1TV, un schimb de SMS-uri între el și politicianul Viorel Hrebenciuc, din care reiese faptul că acesta din urmă a investit prin intermediul său.

Într-o serie de SMS-uri 18 septembrie 2012, după o întâlnire de la Clubul Francez, Sima i-a semnalat lui Hrebenciuc faptul că toate erau împotriva sa și că acțiunile nu mergeau cum trebuia. Politicianul i-a spus inițial că nu a vorbit cu nimeni și că totul este în ordine. Apoi Sima i-a semnalat și că  CNVM i-a suspendat 17% pentru concertare.

Câteva zile mai târziu, cei doi s-au întâlnit în holul WBS Holding și printr-un telefon, Hrebenciuc a amânat adunarea generală a acționarilor de la Sibiu. După ce adunarea s-a consumat, Hrebenciuc i-a trimis un mesaj lui Sima, prin care-i spunea ”Știu ce s-a întâmplat. Important e că s-a amânat și avem liniște pentru viitor.”

”Nu cred că dânsul mi-a făcut-o. Nu cred că are un amestec. Sunt convins că nu” a ținut să precizeze brokerul.

Social-democratul Viorel Hrebenciuc a susținut că nu înțelege de ce numele său este menționat în scrisorile făcute publice de către brokerul Cristian Sima la câteva zile după fuga din țară, susținând că acesta ”fabulează”. (Detalii AICI)

 “Nu am avut nicio relaţie cu Sima, este o nebunie, fabulează. Mi-a propus să cumpăr Hotnews, am spus că nu sunt interesat chiar dacă aş avea bani. Am mai avut discuţii la o cafea despre bursă”, a subliniat pentru Gândul Hrebenciuc.

Urmărește AICI prima parte a interviului acordat de Cristian Sima pentru B1TV

Urmărește AICI partea a doua din interviul acordat de Cristian Sima pentru B1TV

Sima, despre implicarea lui Hrebenciuc în cazul lui

Embed: