Detașarea lui Daniel Morar la Parchet încetează din 15 aprilie. Acesta va fi consilierul președintelui CSM, Oana Schimdt Hăineală

Detașarea lui Daniel Morar la Parchet încetează din 15 aprilie. Acesta va fi consilierul președintelui CSM, Oana Schimdt Hăineală

Detaşarea procurorului Daniel Morar în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al PÎCCJ a fost încheiată.

Secția de procurori ai Consiliului Superior al Magistraturii a decis încetarea detaşării sale de la conducerea Ministerului Public, începând cu 15 aprilie.

CSM a mai decis, vineri, la solicitarea preşedintelui CSM Oana Schimdt Hăineală, detaşarea pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 15 aprilie 2013, a procurorului Daniel Morar în funcţia de consilier al său.
Daniel Morar şi-a exprimat acordul pentru detaşare, cu menţiunea că  aceasta va înceta la data de 7 iunie 2013, informează CSM.

Prim-adjunctul procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Daniel Morar, a anunţat, vineri, că a decis să se retragă din această funcţie. (Detalii AICI)

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)