Elena Udrea: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale. Antonescu este doar un paravan pentru Ponta

Elena Udrea: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale. Antonescu este doar un paravan pentru Ponta

Critici dure la adresa liderilor USL, din partea deputatului PDL Elena Udrea. Fostul ministru al Dezvoltării crede că Victor Ponta este doar un produs de marketing. Mai mult, Elena Udrea spune că PSD va avea propriul candidat la prezidenţiale şi că liderul PNL este doar un paravan pentru Victor Ponta.

„Cred că PSD îşi va devoala planul când PNL va fi terminat. Vor demonstra că liberalii sunt incompetenţi şi corupţi şi că nu au resurse – procesul acesta de comunicare publică a şi început deja. Îl ţin pe Antonescu în faţă doar ca să arate cât de bun e Ponta pe lângă un om care mai mult doarme. Strategia PSD este aceea de a-i ţine în această îmbrăţişare mortală pe liberali până în momentul în care îi vor lăsa neputincioşi”, a declarat Udrea pentru EVZ.

Cât despre deja evidentul conflict cu premierul Victor Ponta, Elena Udrea spune că rezultale sunt cele care vor conta la final.

„Observ că Victor Ponta a îmbrăcat haina lui Adrian Năstase, deşi îi vine cam mare. Este o copie deocamdată mai palidă a lui Năstase, dar are şanse să intre în istorie ca un personaj încă şi mai arogant şi cu mult mai puţină substanţă. Victor Ponta este doar un produs de marketing politic, lipsit de conţinut şi de realizări, pe când eu chiar am lăsat lucruri în spatele meu. Iar un om politic este evaluat după ceea ce reuşeşte să lase în urma sa”, a mai spus Elena Udrea.

Totodată, deputatul PDL susţine că prim-ministrul nu face decât să dea dovadă de laşitate şi personalitate multiplă în ceea ce priveşte poziţia sa dublă faţă de proiectul Roşia Montană. Motiv pentru care Udrea îi recomandă lui Victor Ponta să citească fişa postului de premier şi să-şi asume această funcţie.