Fiul unui fost șef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals și înșelăciune

Fiul unui fost șef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals și înșelăciune

Fiul unui fost șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova Iulian Bach, Florin Bach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sâmbătă, magistrații Judecătoriei Ploiești, acesta fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv fals, uz de fals și înșelăciune.

Aceasta este a doua ocazie cu care Florin Bach este arestat preventiv în acest an, după ce în luna ianuarie a fost arestat într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu stabili de 2.800 de lei.

Decizia magistraţilor de la Judecătoria Ploieşti privind arestarea preventivă a lui Florin Bach nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs ce va fi judecat la Tribunalul Prahova, scrie Mediafax.

Bach a fost reținut vineri după ce polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova i-au percheziționat locuința vreme de mai multe ore.

Bach este acuzat că în cursul acestui an ar fi falsificat documente care conţin datele de identificare ale unei firme, documente pe baza cărora a cumpărat aparatură electronică în valoare de 5.000 de lei pe care nu a mai achitat-o.

Tags: