Fostul doctor al lui Michael Jackson a făcut apel la condamnarea primită

Fostul doctor al lui Michael Jackson a făcut apel la condamnarea primită
Fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a făcut apel, luni, la condamnarea primită pentru uciderea cântărețului în 2009. Acesta susține că procurorii care l-au acuzat nu au reușit să...

Fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a făcut apel, luni, la condamnarea primită pentru uciderea cântărețului în 2009.

Acesta susține că procurorii care l-au acuzat nu au reușit să demonstreze că regele muzicii pop ar fi primit o perfuzie cu propofol în ziua în care a murit, moartea fiind cauzată de o supradoză cu acest sedativ puternic.

În dosarul de apel de 231 pagini întocmit de avocaţii săi din Los Angeles, medicul mai arată că primul judecător nu a luat în considerare o mărturie crucială la condamnarea sa din noiembrie 2011. ”Juriul a ignorat faptul că, atunci când Jackson a murit, el datora 40 milioane de dolari promotorului concertelor, AEG, şi mai existau peste 30 de investigaţii judiciare împotriva lui; în plus, datora milioane de dolari” fiscului american, se poate citi în dosar, scrie Sky News.

Procurorii au susţinut că Murray, 60 de ani, i-a pus lui Michael Jackson o perfuzie intravenoasă şi l-a lăsat singur, fără supraveghere, cântăreţul suferind un stop respirator.

Urmăriți B1TV.ro și pe