Iași: Atletul Ștefan Pavel se luptă să trăiască. Medicii spun că a suferit două stopuri cardiorespiratorii

Iași: Atletul Ștefan Pavel se luptă să trăiască. Medicii spun că a suferit două stopuri cardiorespiratorii

UPDATE 19.22: Informația decesului a fost anunțată de mătușa sportivului. Medicii susțin însă că nu au declarat, încă, decesul, ci se luptă în continuare să îi repornească inima, transmite bzi.ro. Medicii spun că decesul se poate produce în orice moment, pentru că pacientul a suferit deja două stopuri cardiorespiratorii.

Campionul național la atletism Ștefan Pavel a murit miercuri, după ce a stat mai bine de o săptămână în comă, după ce a fost agresat, în timpul unei încăierări în fața unui bar din Iași, transmite B1 TV.

Pe 22 septembrie, la 4 dimineața, Ștefan Pavel petrecea alături de mai multe cunoștințe într-un bar de manele din Iași. Din senin, tânărul se ia la ceartă cu un prieten cu care, se pare, avea un conflict mai vechi.

Ambii erau sub influența băuturilor alcoolice. Cearta din bar se transformă, după cum arată imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, într-o adevărată încăierare în fața localului.

Primul care părăsește barul este chiar atletul de 27 de ani, Ștefan Pavel. Prietenul său îl urmează afară și totul degenerează.

Sportivul primește un pumn în zona feței și se prăbușește la pământ. Văzând că nu se mai ridică de acolo, martorii scenei sângeroase se strâng în jurul său, după care sună la 112. Era 22 septembrie, ora 4 dimineața. De atunci, Ștefan a fost în comă, la Spitalul de Neurochirurgie.

Ștefan Pavel a fost campion național la mai multe probe de atletism și a reprezentat România la o ediție a Campionatului European. A obținut, de-a lungul anilor, peste 70 de medalii.

Campion naţional la atletism, băgat în comă cu un singur pumn

Embed:
Tags:
Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit