Imagini șocante: O femeie care-și ținea copilul în brațe a căzut pe șinele metroului (VIDEO)

Imagini șocante: O femeie care-și ținea copilul în brațe a căzut pe șinele metroului (VIDEO)
O femeie în vârstă de 37 de ani din Boston a trăit momente de groază la metrou. Femeia își ținea băiețelul de 4 ani în brațe, când la un moment dat a căzut pe șinele metroului, potrivit Boston Herald. ...

O femeie în vârstă de 37 de ani din Boston a trăit momente de groază la metrou. Femeia își ținea băiețelul de 4 ani în brațe, când la un moment dat a căzut pe șinele metroului, potrivit Boston Herald.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, care o înfățișează pe mamă îndreptându-se repede spre marginea peronului și câzând pe șine.

Călătorii aflați în apropiere se grăbesc să îi ajute pe cei doi și reușesc să îi salveze înainte de venirea metroului.

Panică la metrou în Boston

Embed: " />
Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)