Ion Cristoiu: Ponta și Antonescu, în vârful grupului infracțional de la referendum. Procurorii au dovezi beton împotriva lui Dragnea

Ion Cristoiu: Ponta și Antonescu, în vârful grupului infracțional de la referendum. Procurorii au dovezi beton împotriva lui Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, în emisiunea Ultimul cuvânt”, difuzată de B1 TV, acuzațiile pe care DNA i le aduce secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul fraudării referendumului.

Astfel, Cristoiu susține că Ponta și Antonescu sunt în vârful grupului infracțional care au fraudat prezența la referendum, precizând că dacă s-ar autodenunța ar face un bine justiției din România.

„Am văzut că cei doi lideri de partid, Ponta și Antonescu au de gând să se autodenunțe în dosarul referendumlui. Ar fi un lucru foartebun pentru justiția noastră, pentru că nu va mai fi nevoie să-i cheme DNA-ul , pentru că ei sunt în vârful acestui grup infracțional organizat, care au pus la cale fruadarea prezenței la referendum. A fost o fraudă pusă la cale în  chip organizat. Am urmărit cu toții, și nu eram beți și nici drogați, acea târâre a procentajului de prezență, care sărea vesel de la oră la oră. Majoritatea primarilor USL au pus deja la cale cu o săptămână înaintea zilei referendumului dovezile medicale potrivit cărora unii nu se pot prezenta la vot și trebuie să le trimitem urna, fără să solicite urna”, a spus Cristoiu.

Acesta a încheiat spunând că procurorii au dovezi importante împotriva lui Dragnea, din moment ce au mers până la acest nivel.

„Dragnea și cei doi ne cred fraieri. În sfârșit procurorii au mers până la capăt și cred că în cazul domnului Dragnea au dovezi beton”, a spus Cristoiu.

Potrivit DNA, Dragnea este acuzat de asociere pentru săvârșirea unor infracțiuni și de instigare la cumpărarea voturilor, dar şi de a-și fi folosit influența pentru a aduce la vot minori sau ”persoane cărora le-a fost interzis dreptul la vot printr-o hotărâre judecătorească penală.” (Detalii AICI)

Cristoiu: Procurorii au dovezi strong împotriva lui Dragnea

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe