Ipoteză uimitoare: Michael Jackson ar fi putut fi salvat dacă medicul Murray nu ar fi comis erori grave

Ipoteză uimitoare: Michael Jackson ar fi putut fi salvat dacă medicul Murray nu ar fi comis erori grave
Mărturie incriminantă în procesul în care este cercetat medicul lui Michael Jackson. Medicul anestezist Steven Shafer, profesor la Universitatea Columbia, este de părere că megastarul putea fi salvat foarte...

Mărturie incriminantă în procesul în care este cercetat medicul lui Michael Jackson. Medicul anestezist Steven Shafer, profesor la Universitatea Columbia, este de părere că megastarul putea fi salvat foarte uşor, dacă doctorul Murray i-ar fi ridicat acestuia bărbia pentru a-i elibera căile respiratorii.Această procedură este una de bază în cazul pacienţilor aflaţi sub anestezie. În plus, cazul lui Jackson constituie un precedent şi asta îi determină pe oameni să fie speriaţi atunci când au nevoie de îngrijire medicală.

Profesorul de la Columbia University a mai spus că Murray era total nepregătit să îi administreze propofol lui Jackson pentru că, în astfel de situaţii, pacientul trebuie conectat la un aparat care să îi măsoară pulsul. Dacă Regele Pop ar fi fost conectat la un astfel de aparat, acesta nu ar fi decedat.

Shafter este ultimul martor al acuzării. Anestezistul este de părere că fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a comis erori grave. Murray este acuzat că i-a administrat Regelui Popului o doză fatală dintr-un anestezic foarte puternic. Dacă este găsit vinovat, ar putea fi condamnat la doi ani de închisoare. În plus, el ar pierde dreptul de a practica medicina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră