Litoralul pentru toți: Vezi ce pachete turistice oferă hotelierii

Litoralul pentru toți: Vezi ce pachete turistice oferă hotelierii

Litoralul românesc este pentru toţi, în special în luna septembrie. Turiştii care vor să petreacă un sejur la mare în extrasezon au parte de reduceri semnificative la cazare pentru sejururile de 6 nopţi. Pe langa tarifele mici, există şi alte avantaje în luna septembrie şi anume lipsa aglomeraţiei din staţiuni. Şi vremea va ţine cu cei care vor să profite de pachetele turistice de pe litoral.

Litoralul Pentru Toţi este un program destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când staţiunile şi plaja sunt mai libere.

Fie că vorbim de cazare, fie că vorbim de servicii, preţurile scad considerabil pe litoral în prima lună de toamnă.

„Cele mai mici tarife porneasc de la 165 de lei pentru 6 nopţi de cazare într-un hotel de două stele de exemplu în staţiunea Neptun”, a declarat Cristian Pipias, directorul de vânzări al unei agenţii de turism.

Asta în condiţiile în care, în plin sezon, un sejur de 7 zile, la un hotel de 2 stele, costă aproximativ 1300 de lei de persoană.

În plin sezon estival, pentru cea mai căutată staţiune de pe litoral, un turist trebuia să scoată din buzunar pentru 5 nopţi de cazare, aproximativ 1600 de lei de persoană. Tot mai mulţi turişti optează şi pentru pachetele all-inclusive. Preţurile pentru 5 nopţi de cazare pornesc de la 765 de lei de persoană.

Veste bună şi de la meteorologi. Specialiştii estimează că în prima parte a lunii septembrie

Programul Litoralul pentru Toţi se desfăşoară în perioada 1 septembrie – 15 octombrie.

Tags: