Mehedinți: O tânără se dădea drept doctor, tratând afecțiuni neurologice cu tratamente naturiste

Mehedinți: O tânără se dădea drept doctor, tratând afecțiuni neurologice cu tratamente naturiste
Foto: pato.ro

O tânără din Constanţa a păcălit sute de pacienţi după ce a anunţat că este medic şi a oferit consultaţii şi tratamente naturiste pentru afecţiuni neurologice. I-a mers atât de bine încât a făcut în doar câteva săptămâni zeci de mii de euro. Apoi a fost însă reţinută de ofiţerii de la Crimă Organizată din Mehedinţi. Aceştia au găsit în cabinetul medical din casa tinerei de 19 ani saci cu acte medicale şi o parafă falsă.

Ca să-şi atragă clienţii, tânăra şi-a făcut mai multe conturi de utilizator pe site-uri specializate în tratamente şi sfaturi medicale, pe care se recomanda drept doctor.

În locuinţa sa din Constanţa tânăra avea un adevărat cabinet medical. De acolo, poliţiştii de la Crimă Organizată au ridicat peste 50 de documente, sute de chitanţe şi facturi de expediere, dar şi colete cu tratamente naturiste pe care urma să le expedieze contra cost.

 “În perioada iunie 2011 – iulie 2012 învinuitul a creat mai multe pagini web şi prin intermediul acestor date informatice, folosindu-se de calităţi mincinoase – medic neurolog, învinuitul consilia și oferea spre vânzare diverse tratamente inducând astfel în eroare şi cauzând prejudiciu patrimonial mai multor părţi vătămate,” a declarat un ofițer reprezentant al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă pentru fraude informatice.

Mehedinți: O fată de 19 ani se dădea drept medic neurolog

Embed: " />

Ultima oră
11:34 - Momente de coșmar pentru un grup de turiști aflați în vacanță la Suceava. 14 persoane s-au autoevacuat, după ce pensiunea a luat foc
11:31 - Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
11:24 - Drogul violului la Vama Veche! Cum cedează femeile avansurilor, fără să-şi dea seama
11:15 - România, țara din Europa cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Lista celor mai periculoase drumuri
11:10 - Sorin Cîmpeanu, despre rezultatele la titularizare: Un semnal de alarmă. Soluția poate să fie una complexă, vă asigur că vom lucra. Pe 1 octombrie va trebui să avem și propuneri concrete (VIDEO)
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)