Nadia Comăneci, despre retragerea bronzului Cătălinei Ponor la bârnă: Trebuia să se acorde două medalii

Nadia Comăneci, despre retragerea bronzului Cătălinei Ponor la bârnă: Trebuia să se acorde două medalii
Foto: myidol.ro

Nadia Comăneci a vorbit despre incidentul de la finala la bârnă, din cadurl Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra, când medalia de bronz câștigată de Cătălina Ponor i-a fost retrasă acesteia, în urma unei contestații depuse de sportiva americană Alexandra Raisman, arată GSP.

Fosta gimnastă de aur a României consideră că ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz, una pentru Cătălina Ponor și una pentru Alexandra Raisman.

Sînt de părere că ar fi trebuit să se acorde două medalii de bronz. Oricum fetele au obţinut rezultate bune. Îmi pare rău de Larisa, nu trebuia să intre accidentată. Aşa cum americanca s-a culcat la sărituri şi Sandra a luat aurul, acum s-a întîmplat invers. Orice alt arbitru ar fi fost, cred că americanca ar fi primit acelaşi rezultat„, a spus Nadia.

Gimnasta Cătălina Ponor a cucerit, marți, medalia de bronz la bârnă, în cadrul Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra. În urma unei contestaţii, însă, depusă de sportiva SUA Alexandra Raisman, Ponor a pierdut medalia.

Iniţial, Cătălina Ponor a primit un punctaj de 15.066, obţinând medalia de bronz. Alexandra Raisman a fost punctată cu 14.966, însă a depus o contestaţie în urma căreia a obţinut aceeaşi notă ca şi Ponor, însă cu o dificultate mai mare. Cătălina Ponor a ajuns, astfel, pe locul 4.

Vezi AICI mai multe detalii despre acest incident.

Ultima oră
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)