Oana Zăvoranu, așteptată la DNA pentru declarații într-un dosar de șantaj

Oana Zăvoranu, așteptată la DNA pentru declarații într-un dosar de șantaj

Oana Zăvoranu este aştepătată miercuri la DNA unde va da declaraţii în urma unei plângeri depusă de Sebastian Dobrescu. Se pare că este vorba de un dosar penal pentru șantaj și amenințare realizat în urma unei plângeri a lui Sebastian Dobrescu, cel care este judecat în dosarul „vrăjitoarelor”. Dosarul se află în faza actelor premergătoare, urmând ca procurorii să stabilească dacă denunțul făcut de Sebastian Dobrescu este real sau nu.

Oana Zăvoranu este hotărâtă să-i demaşte pe cei care fac parte din mafia cămătarilor, notarilor şi executorilor judecătoreşti şi care, spune ea, îi păcălesc pe oamenii simpli ce se încred în promisiunile sau actele făcute de aceştia.

Într-o postare pe contul ei de Facebook, Oana Zăvoranu a precizat că se va prezenta în faţa procurorilor anticorupţie pentru a da declaraţii.

”Voi clarifica şi voi da mai multe indicii cu titlu de confidenţialitate, cu privire la anumite aspecte ce vizează în mare, MAFIA CĂMĂTARILOR-NOTARILOR-EXECUTORILOR JUDECĂTOREŞTI-AŞA ZISILOR EVALUATORI, şi aici mă refer cu predilecţie la cea mai puternică, temută şi influentă clică de hoţi”, a scris Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.

Fosta soţie a lui Pepe este extrem de revoltată în privinţa excrocilor care, susţine ea, lasă pe drumuri familii distruse şi care fac averi de sute de milioane de euro pe spatele lor. Diva susţine că aceşti oameni sunt periculoşi pentru că ştiu să mintă şi sunt foarte greu de demascat.

„Toți sunt în libertate şi nici unuia dintre ei nu a putut nimeni să le mişte un firisor de pă, .dar eu simt că o sa pot să LE STRIC FREZELE DE NU O SĂ ÎI MAI COAFEZE NICI HAIR-STILISTUL LUI J.Lo. Am eu aşa o presimţire”, susține vedeta într-un alt mesaj.

Deşi susţine că a fost ameninţată, Zăvoranu spune că nu se lasă intimidată şi că este hotătâtă să meargă până la capăt.

Tags:
Ultima oră
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)