Obama este încrezător că va primi un vot favorabil unei acțiuni militare în SUA din partea Congresului

Obama este încrezător că va primi un vot favorabil unei acțiuni militare în SUA din partea Congresului
Președintele american Barack Obama este convins că Congresul va vota în favoarea unei acțiuni militare a SUA în Siria, afirmând că Washingtonul are un plan amplu de a ajuta rebelii. În cadrul unei...

Președintele american Barack Obama este convins că Congresul va vota în favoarea unei acțiuni militare a SUA în Siria, afirmând că Washingtonul are un plan amplu de a ajuta rebelii.

În cadrul unei întrevederi la Casa Albă cu lideri din Congresul american, Barack Obama a cerut un vot rapid la Capitol Hill şi a reiterat că planul SUA va fi limitat ca durată şi că nu se va repeta experienţa războaielor americane lungi din Irak şi Afganistan.

”Ceea ce prevedem este ceva limitat. Este ceva proporţional, care va slăbi capacităţile lui Assad. În acelaşi timp, avem o strategie mai amplă care ne va permite să modernizăm capacităţile opoziţiei”, a spus Barack Obama.

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)