Peste 500 de elevi din București vor fi admiși la liceu cu medii între 3,33 și 4,99

Peste 500 de elevi din București vor fi admiși la liceu cu medii între 3,33 și 4,99
Foto: actualitateaprahoveana.ro

Peste 500 de elevi care au obținut medii de admitere în liceu între 3,33 și 4,99 vor fi admiși în clasa a IX-a la unități de învățământ din Capitală. La polul opus, 20 de elevi au avut media generală 10 și 156 între 9,90 și 9,99.

Potrivit centralizării realizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, la nivelul Capitalei sunt aproape 11.600 de absolvenți ai clasei a VIII-a care vor fi repartizați în licee, cei mai mulți având medii între 9,00 și 9,99, relatează Mediafax.

Înscrierea la admiterea în liceu va începe joi, iar prima etapă a repartiției computerizate va avea loc pe 14 iulie.Repartizarea se va face în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere și în funcție de opțiunile din fișa de înscriere.

Media de admitere în liceu este reprezentată de media aritmetică dintre media generală a anilor de gimnaziu și media de la examenul de Evaluare Națională.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”