Procesul lui Andrei Plăcintă, amânat de pe o zi pe alta: Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, operat de apendicită

Procesul lui Andrei Plăcintă, amânat de pe o zi pe alta: Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, operat de apendicită
Foto: libertatea.ro

Joi noapte, Andrei Plăcintă, ful senatoarei Sorina Plăcintă, a fost internat în spital, pentru a fi operat de apendicită, au declarat surse judiciare.

În ziua de joi, Curtea de Apel București a stabilit ca Andrei Plăcintă să fie reprezentat de un avocat din oficiu, deoarece cel angajat pentru a îl apăra tânăr, Victor Roș, nu s-a prezentat la ședința de judecată, relatează Mediafax. Avocatul din oficiu a solicitat câteva zile pentru a își pregăti apărarea, dar instanța a stabilit ca următorul termen să fie pentru a doua zi.

Procesul lui Plăcintă a mai fost amânat de două ori, tot pentru ca avocatul său să poată fi prezent.

Andrei Plăcintă a fost condamnat în martie 2012 la trei ani cu suspendare pentru tentativă de omor, tâlhărie și ultraj contra bunelor moravuri. În 2010, el a atacat-o pe prietena sa de la acea vreme, iar apoi a lovit cu autoturismul o persoană care încerca să o apere pe tânără. Acesta din urmă a suferit mai multe traumatisme și a avut nevoie de aproximativ 40 de zile de îngrijiri medicale.

În fața instanței, Andrei Plăcintă a declarat că de vină pentru acțiunile sale au fost excesul de adrenalină, sentimentele protective față de fată și dorința de a o salva pe aceasta.