Protest în fața Guvernului, împotriva lui Ponta: S-a scandat "Copy/paste" şi "Ponta nu uita, tu urmezi la Rahova"

Protest în fața Guvernului, împotriva lui Ponta: S-a scandat "Copy/paste" şi "Ponta nu uita, tu urmezi la Rahova"
Foto: hotnews.ro

UPDATE 22:49: Protestatarii au scandat slogane precum „Ponta nu uita, tu urmezi la Rahova”, făcând aluzie la încarcerarea lui Adrian Năstase.

UPDATE 21:09:
Manifestanții au strigat „copy/paste” la adresa lui Victor Ponta, făcând referire la plagierea tezei de doctorat a premierului. Mai mulţi oOameni politici, precum Theodor Paleologu sau Teodor Baconschi, au participat la protest.

Circa 200 de persoane participă, marți, la un protest în fața Guvernului, împotriva premierului Victor Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu fiind printre cei prezenți, arată HotNews.

Oamenii afișează pancarte împotriva USL și se află între stația de metrou și clădirea Guvernului, jandarmii fiind prezenți în număr redus la fața locului. Totuși, aceștia nu i-au lăsat pe protestatari să treacă prin fața Guvernului, din cauza lipsei unei autorizații în acest sens.

Oamenii de la fața locului susțin că un protestatar a fost bruscat, jandarmii cerându-le să-și păstreze demnitatea, în momentul în care aceștia au început să huiduie o echipă Antena 3 sosită în zona Guvernului.

Sunt solidar cu cei care sunt aici. M-am săturat„, a spus fostul premier, vizavi de prezența sa în fața Guvernului.

Sute de oameni, protest în fața Guvernului

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21103').select();" id="embed_text_21103" />
Ultima oră
14:12 - Eugen Tomac (PMP): Comisia Europeană monitorizează situația comunității românești din Serbia, care e în continuare profund discriminată. Belgradul încalcă flagrant drepturile românilor
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale