Radu Banciu: „Crin Antonescu, un emanat al golăniei și haosului din România, un derbedeu care nu are legitimitate în fața nimănui”

Radu Banciu: „Crin Antonescu, un emanat al golăniei și haosului din România, un derbedeu care nu are legitimitate în fața nimănui”

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, marți, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că președintele interimar Crin Antonescu este un „emanat al golăniei din România”, care nu are legitimitate în fața nimănui.

„Cărăcău un emanat al golăniei și al perioadei ăsteia de haos din România din ultimii 5-6 ani, în care au apărut tot felul de limbrici care și-au imaginat că pot să schimbe lumea. Se pricepe la vorbe goale, dar nu are nicio legitimitate în fața nimănui. Interimatul lui se termină, dar nu și cariera politică, pentru că el consideră că a învins”, a spus Banciu.

„Nu am văzut motivul pentru care România avea nevoie de Ponta și căcărău în aceste momente. Ponta și-a dat arama pe față în momentul în care a ajuns prim-ministru, un om care și-a trucat cariera, iar ăsta venise ca un derbedeu, care nu se putea legitima prin nimic să ajungă la putere”, a mai spus Banciu.

Banciu: Antonescu, un emanat al golăniei din România

Embed: " />


Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)