Sever Voinescu: Mi-a venit să plâng, am înnebunit, când PDL s-a aliat cu PSD. Alianța D.A. trebuie refăcută

Sever Voinescu: Mi-a venit să plâng, am înnebunit, când PDL s-a aliat cu PSD. Alianța D.A. trebuie refăcută
Foto: B1 TV

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, la emisiunea „Evenimentul Zilei„, difuzată de B1 TV, că a fost un „mare fan” al Alianței D.A. și că încă mai crede în aceasta deși s-a destrămat.

Și astăzi cred că trebuie refăcută„, a punctat Voinescu. Democrat liberalul a adăugat că Alianța D.A. este „șansa României„.

Sever Voinescu a continuat spunând că nu știe dacă o posibilă colaborare între Traian Băsescu și Dinu Patriciu va aduce înapoi PDL și PNL în cadrul Alianței D.A.

În 2009 când am intrat în Parlament și am văzut că partidul meu decisese să facă alianță cu PSD mi-a venit să plâng, aproape am înnebunit„, a spus Voinescu.

Sever Voinescu: Am înnebunit când am aflat de alianța PDL cu PSD

Embed: " />

Purtătorul de cuvânt al PDL a mai spus că nu știe dacă PNL-ul de astăzi mai este PNL-ul de atunci sau dacă Dinu Patriciu mai are aceeași influență în rândul liberalilor.

Lucrurile sunt un pic mai complicate astăzi„, a precizat politicianul.

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră că o alianță de dreapta PNL-PDL ar fi fost „de 100 de ori mai utilă pentru România„.

O alianță de dreapta PNL-PDL ar fi fost de 100 de ori mai utilă pentru România, fiindcă România nu a avut guvernări de dreapta. Această alianță putea fi o forță de dreapta foarte puternică„, a declarat Cristoiu.

Ion Cristoiu, despre Alianța Dreptate și Adevăr

Embed: " />
Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“