SUA au redeschis câteva dintre ambasadele închise în urma unor amenințări din partea al-Qaida

SUA au redeschis câteva dintre ambasadele închise în urma unor amenințări din partea al-Qaida
Statele Unite ale Americii au redeschis duminică o parte a ambasadelor închise în urmă cu o săptămână din cauza unor amenințări cu atentate. Ambasada Statelor Unite la Abu Dhabi şi consulatul american la ...

Statele Unite ale Americii au redeschis duminică o parte a ambasadelor închise în urmă cu o săptămână din cauza unor amenințări cu atentate.

Ambasada Statelor Unite la Abu Dhabi şi consulatul american la Dubai, în Emiratele Arabe Unite (EAU), au fost deschise duminică, dar şi ambasada americană la Tripoli (Libia). La Riyadh, Jeddah şi Dhahran (Arabia Saudită), misiunile americane vor rămâne închise până pe 14 august, din cauza Aid el-Fitr, scrie AFP.

În Bahrain, reprezentanţa americană se va deschide luni, iar în Qatar pe 15 august, tot din cauza sărbătorilor care marchează încheierea Ramadanului.

În Israel, ambasada era închisă duminică, o zi în care misiunea este închisă conform programului obişnuit.

Ambasada americană la Sanaa (Yemen) era, în schimb, închisă, deoarece „ameinţarea” unui atac din partea Al-Qaida în Peninsula Arabă (AQPA) este prezentă în continuare.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență”
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani