Turcescu, despre comentariile lui Cristoiu la adresa "Jurnalului Național": “O să-l supărați pe Ciutacu”

Turcescu, despre comentariile lui Cristoiu la adresa "Jurnalului Național": “O să-l supărați pe Ciutacu”

În cadrul primei ediții a emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată pe B1 TV, jurnaliștii Robert Turcescu și Ion Cristoiu au comentat prima pagină a ziarelor de vineri.

Dacă Ion Cristoiu a apreciat cum arată prima pagină a cotidianului “Evenimentul zilei”, considerând că titlul oferit cititorilor este unul atractiv, nu același lucru s-a întâmplat în cazul “Jurnalului național.”

Cristoiu a declarat că prima pagină din “Jurnalul Național”, în care acest cotidian îi cere demisia lui Sorin Blejnar, este una slabă. Robert Turcescu a replicat imediat: “O să-l supărați pe Ciutacu”.

Ion Cristoiu a mai spus că „mai degrabă cei de la Jurnalul Național dădeau o știre care să ducă la demisia lui Blejnar”.

Victor Ciutacu este redactorul șef al “Jurnalului Național” și realizatorul unei emisiuni pe postul Antena 3.

Iată declarațiile din emisiunea “Evenimentul zilei”

Turcescu și Cristoiu, despre Jurnalul Național

Ultima oră
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale