Turcia: Poliția anunță destructurarea unei rețele teroriste Al-Qaida care pregătea atentate împotriva Ambasadei SUA

Turcia: Poliția anunță destructurarea unei rețele teroriste Al-Qaida care pregătea atentate împotriva Ambasadei SUA
Poliţia turcă a destructurat o celulă a reţelei teroriste Al-Qaida care pregătea, atentate împotriva Ambasadei Statelor Unite din Ankara şi unei sinagogi din Istanbul. Într-o operaţiune efectuată în luna...

Poliţia turcă a destructurat o celulă a reţelei teroriste Al-Qaida care pregătea, atentate împotriva Ambasadei Statelor Unite din Ankara şi unei sinagogi din Istanbul.

Într-o operaţiune efectuată în luna februarie, unitatea de luptă împotriva terorismului din cadrul poliţiei turce a arestat 12 persoane şi a confiscat 22 de kilograme de substanţe explozive.

De altfel, Ambasada Statelor Unite de la Ankara a fost vizată, pe 1 februarie, de un atentat sinucigaş care a provocat moartea unui agent de securitate turc. Acest atentat a fost revendicat de către o mişcare turcă de extremă stânga.

Ultima oră
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”