Un cascador a fost înjunghiat cu o baionetă pe platoul de filmare al dramei „Fury”, cu Brad Pitt în rol principal

Un cascador a fost înjunghiat cu o baionetă pe platoul de filmare al dramei „Fury”, cu Brad Pitt în rol principal
Un cascador a fost înjunghiat cu o baionetă pe platoul de filmare unde are loc producția celui mai recent film cu Brad Pitt, drama "Fury".Britanicul de 35 de ani se afla la mijlocul unei scene de luptă, în momentu...

Un cascador a fost înjunghiat cu o baionetă pe platoul de filmare unde are loc producția celui mai recent film cu Brad Pitt, drama „Fury”.

Britanicul de 35 de ani se afla la mijlocul unei scene de luptă, în momentul în care a fost înjunghiat din greşeală cu o baionetă, marţi dimineaţă, scrie Oxford Times.

Lama baionetei avea o lungime de aproximativ 23 centimetri şi i-a perforat umărul. Cascadorul a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul John Radcliffe din Oxford. Acesta se află în continuare în spital, starea lui fiind stabilă.

Secvenţa s-a filmat departe de unitatea principală. Nici regizorul, nici vreunul dintre actorii principali nu luau parte în acel moment la filmări.

Poliţia sosită la fața locului a anunţat că nu va considera acest incident drept o tentativă de crimă şi că a trimis cazul pentru a fi anchetat.

Drama „Fury”, în care Brad Pitt interpretează rolul principal, se filmează pe un platou amenajat în localitatea Pyrton, din Marea Britanie.

Lung-metrajul este inspirat din evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

În filmul „Fury”, Brad Pitt interpretează rolul sergentului Wardaddy, comandantul unui echipaj de cinci soldaţi de pe un tanc Sherman, care trece în spatele liniilor inamice într-o misiune deosebit de periculoasă. Filmul va apărea pe marile ecrane în noiembrie 2014.
 

Tags:
Ultima oră
07:28 - Liviu Dragnea, atac la adresa lui Dacian Cioloș: „Foarte slab. Nu are toate butoanele la el”. Ce reproșează PSD-ului
07:14 - USR, cu gândul la alegerile anticipate. Cătălin Drulă: „Până la urmă, e corect să ne întoarcem către electorat, dacă nu se poate rezolva criza politică”
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)