Vasile Blaga: Atacurile USL asupra statului român, criticate în Europa. Guvernul a confiscat alegătorii

Vasile Blaga: Atacurile USL asupra statului român, criticate în Europa. Guvernul a confiscat alegătorii

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că Guvernul USL continuă atacurile asupra statului român, mod de acțiune criticat de politicienii din întreaga Europă.

Planul USL de atac și blocare a tuturor instituțiilor statului a fost încununat de intenția de suspendare a președintelui. Guvernul USL a continuat tirul asupra instituțiilor fundamentale ale statului, au adoptat o OUG care scoate din joc CCR. Restrângerea atribuțiilor CCR a fost amendată de foarte mulți oameni politici din toată Europa„, a spus Blaga.

Acesta a mai arătat că deciziile ilegale luate de Guvern în ultima vreme tind să destabilizeze moneda națională, care a atins un nou minim istoric.

Guvernul USL a împins România în plină fărădelege. Imediat după deciziile ilegale lansate în ultimele zile de USL, leul a atins un minim istoric. Românii plătesc din buzunarele lor setea de putere a USL„, spus președintele PDL.

Blaga a încheiat arătând că deși USL a confiscat mai tot, o singură forță nu le este la îndemână și anume alegătorii.

USL a uitat că nu poate confisca instituția supremă din această țară, alegătorii. USL uită că voturile românilor sunt o forță reală„, a încheiat Vasile Blaga.

Vasile Blaga: USL duce România în fărădelege

Embed: " />
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”